• 3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση
  • 3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση
  • 3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση
  • 3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση
3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HRD/MOTU/OEM
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: ZY

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

μάρκα: HRD/MOTU/OEM Χρώμα: μαύρος
μοντέλο: ZY feature1: Το πλήρες UPS λειτούργησε
feature2: 3ph μέσα σε 3ph έξω Feature3: Πιστοποιητικό CE
Υψηλό φως:

αδιάλειπτης παροχής ρεύματος

,

Διπλή μετατροπή σε απευθείας σύνδεση UPS

Περιγραφή προϊόντων

ZY ΣΕΙΡΑ UPS 25-400 KW

 

 

Χαμηλότερο συνολικό κόστος της ιδιοκτησίας και της μέγιστης διαθεσιμότητας – που παίρνουν την εξελιξιμότητα, την ανθεκτικότητα, την ασφάλεια και την αποδοτικότητα στο επόμενο επίπεδο.

 

Το πιό προηγμένο UPS στη σειρά δύναμής του, το HRD ZY είναι ιδανικό για τα μικρά έως μεσαίου μεγέθους κέντρα στοιχείων και άλλες κρίσιμες εφαρμογές αποστολής όπου η αποδοτικότητα, η αξιοπιστία, η ασφάλεια και η εξελιξιμότητα είναι ουσιαστικές.

 

Μελλοντικός-έτοιμος

 

Η γρήγορη υιοθέτηση του σύννεφου, της σταθερής εξέλιξης των τεχνολογιών ΤΠ, της αυξανόμενης εστίασης στο περιβαλλοντικό ίχνος και της εκλέπτυνσης των κρίσιμων εφαρμογών αποστολής απαιτεί τις αποδοτικότερες, ελαστικές, εξελικτικές και ασφαλείς λύσεις προστασίας δύναμης.

Τα νέα επίπεδα αποδοτικότητας και εξελιξιμότητας που προσφέρονται από το ZY ελαχιστοποιούν το συνολικό κόστος της ιδιοκτησίας ενώ η ασφάλεια και η ανθεκτικότητα, και στα στρώματα υποδομής και ΤΠ, μεγιστοποιούν τη διαθεσιμότητα και εξασφαλίζουν επιχειρησιακή συνοχή.

 

Ολική αξία

 

Διαθέσιμο στα μεγέθη πλαισίων 200kW, το μορφωματικό σχέδιο του ZY επιτρέπει σε το για να ταιριάξει ένα ευρύ φάσμα των απαιτήσεων. Και, οποιο δήποτε ένα επιλέγετε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα παράσχει το χαμηλότερο συνολικό κόστος της ιδιοκτησίας που συνδυάζεται με τη μέγιστη διαθεσιμότητα, για την οικονομικά αποδοτική επιχειρησιακή συνοχή.

Εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στη δύναμη η κρίσιμη αίτηση αποστολής σας απαιτεί – κάτω από όλες τις περιστάσεις – χωρίς συμβιβασμό της επιχειρησιακής απόδοσης ή της ασφάλειας, το ZY είναι το αποδοτικότερο, εξελικτικό, σύννεφο-έτοιμο και ασφαλές UPS που μπορείτε να επιλέξετε.

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 0

 

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 1Αποδοτικότητα

 

Με την υψηλή αποδοτικότητα που μεταφράζεται στις μειωμένες ηλεκτρικές και απώλειες ψύξης, βοηθά να ελαχιστοποιήσει τις λειτουργικές δαπάνες δαπανών, εκτός από την εξέταση των πιέσεων δαπανών που από το commoditisation των υπηρεσιών ΤΠ. Η αυξανόμενη αποδοτικότητα οδηγεί επίσης στην υψηλότερη ικανότητα υποστήριξης, μέσω της μειωμένης εκπομπής άνθρακα.

 

 

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 2Εξελιξιμότητα

 

Η εξελιξιμότητα βοηθά να βελτιστοποιήσει τις δαπάνες κεφαλαίου με μόνο να επεκτείνει τον πρόσθετο εξοπλισμό όταν necessay και να παράσχει την πρόσθετη ευελιξία να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Η εξελιξιμότητα του ZY επίσης

παρέχει την αυξανόμενη ευελιξία να προσαρμοστούν οι μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των γρήγορα εξελισσόμενων τεχνολογιών.

 

 

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 3Ανθεκτικότητα, virtualisation & σύννεφο-ετοιμότητα

 

Η δυνατότητα ενός συστήματος να απορροφηθούν τα ελαττώματα και να παραμείνει ακόμα στο επιθυμητό λειτουργικό κράτος της είναι κυρίαρχη στην ελαχιστοποίηση του δαπανηρού χρόνου διακοπής. Το ZY παίρνει την ανθεκτικότητα στο επόμενο επίπεδο από το γεφύρωμα ηλεκτρικό και τις υποδομές ΤΠ.

 

 

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 4Ασφάλεια

 

Η εξασφάλιση ασφάλειας σε οποιαδήποτε ηλεκτρική εγκατάσταση είναι ένας μούστος. Το ασφαλές καυτός-swappable σχέδιο και στη χτισμένη προστασία πίσω-τροφών εξασφαλίζει την ασφάλεια και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

 

 

 

 

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 5

 

Μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα χαμηλότερο TCO

 

η σειρά ZY είναι απλά το αποδοτικότερο UPS στην κατηγορία της, που προσφέρει το χαμηλότερο συνολικό κόστος της ιδιοκτησίας. χάρι στους προηγμένους αλγορίθμους και την ενέργεια - τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αποταμίευσης, το ZY επιτυγχάνουν μέχρι την αποδοτικότητα 99%. αυτή η αποδοτικότητα αποδεικνύεται καλά με τις εγκαταστάσεις σε σημαντικές πλήμνες datacentre στην ειρηνικοασιατική περιοχή και σε όλο τον κόσμο.

 

99% αποδοτικότητα - σύστημα το (ESS) ενεργειακών αποταμιευτών

 

 

Το ESS επιτρέπει στην αποδοτικότητα ZY για να φθάσει σε ένα εντυπωσιακό επίπεδο του 99% με την αναστολή των ενοτήτων δύναμης όταν δεν απαιτείται η βελτίωση δύναμης.

 

Η δύναμη ταΐζεται μέσω του στατικού διακόπτη παράκαμψης, και σε περίπτωση υπέρβασης των προετοιμασμένων ορίων εισαγωγής, το UPS είναι έτοιμο να μεταπηδήσει στον τρόπο διπλός-μετατροπής κάτω από δύο χιλιοστά του δευτερολέπτου. Εκτός από εξαιρετικά - οι χαμηλές απώλειες, ο τρόπος ESS παρέχουν το φιλτράρισμα ενάντια στους γρήγορους χαμηλής ενέργειας επιβάτες. Είναι απλά η πιό προηγμένη, πιό αξιόπιστη, γρήγορος-αντιδρούσα αρχιτεκτονική ενέργεια-αποταμιευτών διαθέσιμη.

 

Εκτός από την ενέργεια αποταμίευσης, αυτή η τεχνολογία ενισχύει την αξιοπιστία του συστήματος με τη μείωση της ηλεκτρικής πίεσης στα ηλεκτρονικά τμήματα δύναμης, την παράταση του χρόνου ζωής UPS και τη μείωση έτσι του συνολικού κόστους της ιδιοκτησίας.

 

Αποδοτικότητα σε όλους τους τρόπους

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 6

Φορτίο (% ονομαστικού)

 

βελτιστοποιημένη διπλή αποδοτικότητα μετατροπής - μεταβλητό σύστημα διαχείρισης το (VMMS) ενότητας

 

Για τις εφαρμογές όπου ESS μπορεί να μην είναι βέλτιστο, παραδείγματος χάριν με τους πολύ χαμηλής ποιότητας κεντρικούς αγωγούς, η τεχνολογία VMMS περιλαμβάνει την αυτόματη μεταβλητή διαχείριση ενότητας δύναμης. Το σύστημα αναστέλλει αυτόματα και δεσμεύει τις ενότητες ανάλογα με την περίπτωση, για να βελτιστοποιήσει την αποδοτικότητα και σε επίπεδο UPS και συστημάτων.

VMMS σας βοηθά να επιτύχετε την υψηλή αποδοτικότητα ακόμα και όταν τα επίπεδα φορτίων UPS είναι χαμηλά – χαρακτηριστικός για τα περιττά συστήματα UPS. VMMS μπορεί να βελτιστοποιήσει τα επίπεδα φορτίων ενοτήτων δύναμης σε ένα ενιαίο ZY UPS ή στα παράλληλα συστήματα, με την αναστολή της πρόσθετης ικανότητας UPS. Αυτό σημαίνει όχι μόνο τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε χαμηλότερα επίπεδα φορτίων, αλλά τη βέλτιστη αποδοτικότητα φορτώνει καθόλου τα επίπεδα.

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 7

Το ZY UPS 25kW UPM (Uninterruptible ενότητα δύναμης)

 

 

Μέγιστη διπλή αποδοτικότητα μετατροπής

 

Το ZY UPS προσφέρει ακόμα την υψηλότερη διπλή αποδοτικότητα μετατροπής στην αγορά, επίτευξη

επάνω από 96%.

 

Πυκνότητα υψηλότερης ισχύος

 

Ο παράγοντας δύναμης ενότητας μεγιστοποιεί την αληθινή διαθέσιμη δύναμη του ZY UPS. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παραδώσει μέχρι 20% περισσότερη πραγματική δύναμη από άλλη σε το είναι κατηγορία.

 

Η ιδιαίτερα εξελικτική φύση του ZY UPS σημαίνει ότι να ξελεπιάσει επάνω σε απάντηση στην αυξανόμενη απαίτηση διαρκεί τα πρακτικά παρά τις ώρες. Να ξελεπιάσει μπορεί επάνω επίσης να επιτευχθεί χωρίς αύξηση του ίχνους – πολύτιμο διάστημα πατωμάτων αποταμίευσης. Το μορφωματικό σχέδιο επιτρέπει τον εσωτερικό πλεονασμό, ο οποίος αποβάλλει.

 

Η εξελιξιμότητα μπορεί να επιτευχθεί με τον παραλληλισμό μέχρι 4 πλαισίων για ένα συνολικό μέγεθος συστημάτων μέχρι 800 KW.

 

 

Μέγιστη διαθεσιμότητα

 

Η μέγιστη διαθεσιμότητα είναι ακέραια στην επιχειρησιακή συνοχή, και το ολοκλήρωμα στο σχέδιο του HRD ZY UPS. Εξασφαλίζει μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στη δύναμη η αποστολή σας η κρίσιμη εφαρμογή απαιτεί.

 

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 8

 

 

Καυτός swappable και καυτός εξελικτικός

 

Οφειλόμενο το μορφωματικό σχέδιό του, μια ενότητα δύναμης ZY μπορεί να αντικατασταθεί ή να προστεθεί ενώ μια άλλη ενότητα συνεχίζει το φορτίο. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη να πάει να παρακάμψει για την αντικατάσταση ενότητας ή αναβάθμιση (MTTR: 0 λεπτά). Οι διαδικασίες αντικατάστασης και βελτίωσης (N+1) παίρνουν χαρακτηριστικά λιγότερο από 10 λεπτά.

 

Συγκεντρωμένη τοπολογία

 

Η συγκεντρωμένη τοπολογία του ZY είναι ιδανική για τα εξελικτικά συστήματα, δεδομένου ότι παρέχει την πλήρη ικανότητα παράκαμψης από την πρώτη μέρα, ενώ τα μορφωματικά σχέδια με τις στατικές μεταβάσεις σε κάθε ενότητα δύναμης μπορούν να έχουν έναν αυστηρό

αρνητικός αντίκτυπος στην επιλεκτικότητα του συστήματος λόγω της μικρών διαστάσεων στατικής παράκαμψης. Αυτό μπορεί να συμβιβάσει τη διαθεσιμότητα του γενικού συστήματος.

Πάρτε το ολοκληρωτικό έλεγχο

 

 

Η διαχείριση και ο έλεγχος ZY σας UPS είναι εύκολοι. Σχεδιασμένα για την πιό προηγμένοτην το τα περιβάλλοντα, το ZY έρχονται εξοπλισμένος με τα διαισθητικά ενδιάμεσα με τον χρήστη, μια μεγάλη οθόνη επαφής LCD που παρέχουν τις χρήσιμες πληροφορίες θέσης και τα πίσω κούτσουρα, και μια πλήρη ακολουθία των επιλογών διαχείρισης και συνδετικότητας δύναμης.

 

 

η πλήρης λύση

 

Το HRD ZY UPS σχεδιάζεται για τα πιό προηγμένα περιβάλλοντα ΤΠ, και έρχεται με τις διεπαφές για τον Ιστό και το SNMP ως πρότυπα.

 

Σε περίπτωση επιφυλακής, το σύστημα UPS ειδοποιεί τους χρήστες και τους διοικητές με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Εάν υπάρχει μια παρατεταμένη διακοπή ρεύματος, τα προστατευμένα συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν να διακοπούν ομαλά χρησιμοποιώντας το ευφυές λογισμικό προστάτη Power® που ενσωματώνεται επίσης με το ZY.

 

ZY σας μπορεί να συνδεθεί άμεσα με το εταιρικό δίκτυό σας και το Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγξετε και να διαχειριστείτε το UPS σας μέσω μιας τυποποιημένης μηχανής αναζήτησης Ιστού.

 

Πληροφορίες, πρόσβαση, ευκολία - - χρήση

 

Η ευφυής δύναμη Manager® το (IPM) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει και να διαχειριστεί όλους τους ευφυείς προστάτες δύναμης που τρέχουν στο δίκτυο. Αυτό μειώνει εντυπωσιακά το φόρτο εργασίας του διοικητή, και ελαχιστοποιεί τη δυνατότητα του λάθους.

 

Οι βασισμένες στο WEB διεπαφές του ευφυούς λογισμικού δύναμης απλοποιούν τη χρήση, με την άδεια της πρόσβασης από οποιοδήποτε υπολογιστή στο τοπικό LAN, καθώς επίσης και μακρινά μέσω του Διαδικτύου. Οι πληροφορίες δύναμης παγιώνονται στο ίδιο εργαλείο που χρησιμοποιείται για να ελέγξει και να διαχειριστεί τους φυσικούς και εικονικούς κεντρικούς υπολογιστές, την αποθήκευση και τα δίκτυα.

 

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το IPM μπορεί να προκαλέσει τις προστατευτικές ενέργειες όπως η ζωντανή μετανάστευση των μηχανημάτων εικονικής πραγματικότητας, του ελεγχόμενου κλεισίματος, ή της αποκατάστασης από καταστροφή.

 

Ευφυής, διαισθητικός, ακέραιος

 

Η παγκόσμιας ποιότητας ευφυής δύναμης λύση λογισμικού διευθυντών ευφυής ZY σας UPS συνδέει με τα κύρια virtualisation συστήματα διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένου VMware vCenter, τη Microsoft SCVMM και Citrix XenCenter.

 

Αυτό το φιλικό προς το χρήστη εργαλείο ελέγχου επιτρέπει σε σας για να ελέγξει και να διαχειριστεί το σύστημα UPS σας ως αναπόσπαστο τμήμα της υποδομής δύναμής σας. Συλλέγει τα στοιχεία μέσω του δικτύου, κατόπιν τα αποθηκεύει σε μια βάση δεδομένων για την εξέταση και την ανάλυση.

 

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 9

 

Εύκολη διαχείριση

 

Το ZY UPS παρέχει την ευκολότερη πρόσβαση στις λεπτομερείς πληροφορίες θέσης μέσω της διεπαφής οθονών επαφής μεγάλων, φιλικών προς το χρήστη 7 του» LCD.

 

Με τη γραφική διεπαφή LCD μπορείτε να ακολουθήσετε stats στην ενέργεια - αποταμίευση, χρόνος μπαταριών, καταδίωξη διακοπής λειτουργίας, σκιαγράφηση φορτίων και πολύ περισσότερο.

 

Οι ελαφρύς-φραγμοί των πράσινων/κίτρινων/κόκκινων οδηγήσεων καθιστούν τη θέση συστημάτων ορατή από απόσταση στα κέντρα στοιχείων.

 

 

HRD ZY UPS UPS 25-400 KW

 

Τεχνικές προδιαγραφές

Γενικό    
Εκτίμηση δύναμης παραγωγής UPS (1,0 p.f.) 25, 50, 75, 100, 125, 150, 175, 200kW
Αποδοτικότητα στο διπλό τρόπο μετατροπής > 96%
Αποδοτικότητα στο σύστημα το (ESS) ενεργειακών αποταμιευτών > 99%
Στατική εκτίμηση παράκαμψης 200kW
Εξωτερικός παραλληλισμός μέχρι 4 μονάδες με την τεχνολογία HotSync
Τοπολογία UPS Διπλή μετατροπή
Βαθμός UPS προστασίας IP20
Ακουστικός θόρυβος σε 1 μ, στην περιβαλλοντική θερμοκρασία 25 °C < 70="" dBA="" in="" double="" conversion="">
Ύψος (ανώτατο) 1000m επάνω από τη θάλασσα - επίπεδο 40 °C. στο μέγιστο 2000m με 1% που ανά κάθε προσθετικό 100 μ
Εισαγωγή  
Εκτιμημένη τάση εισαγωγής 220/380 Β, 230/400 Β, 240/415 Β 50/60 Hz
Ανοχή τάσης - εισαγωγή διορθωτών 187 έως 276 Β
Ανοχή τάσης - εισαγωγή παράκαμψης εκτιμημένη τάση -15%/+10%
Εκτιμημένη συχνότητα εισαγωγής 50 ή 60 Hz, χρήστης διαμορφώσιμος
Ανοχή συχνότητας 40 έως 72 Hz
Καλωδίωση εισαγωγής φάση 3 + ουδέτερος
Παράγοντας δύναμης εισαγωγής στο φορτίο 100% > 0,99
Εισαγωγή ITHD < 3="">
Εκτιμημένο ρεύμα εισαγωγής r.m.s 25kW 50kW 75kW 100kW 125kW 150kW 175kW 200kW
380V 40 80 Α 120 Α 159 Α 199 Α 239 Α 278 Α 318 Α
400V 38 76 Α 114 Α 151 Α 189 Α 227 Α 264 Α 302 Α
415V 37 73 Α 110 Α 146 Α 182 Α 219 Α 255 Α 291 Α
Μαλακή ικανότητα έναρξης Ναι  
Εσωτερικός η προστασία Ναι  
Παραγωγή    
Καλωδίωση παραγωγής φάση 3 + ουδέτερος  
Εκτιμημένη εκτίμηση τάσης παραγωγής 220/380 Β, 230/400 Β, 240/415 Β, ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΙΜΟ  
Συνολική αρμονική διαστρέβλωση τάσης < 1="">  
Παράγοντας δύναμης παραγωγής 1.0  
Επιτρεπόμενος παράγοντας δύναμης φορτίων 0,8 που καθυστερεί σε 0,8 που οδηγεί  
Υπερφόρτωση στον αναστροφέα 10 λ. 102-110%, 60 SEC 111-125%, 10 SEC 126-150%, κα 300 > 150%.  
Υπερφόρτωση στην παράκαμψη Συνεχής < 125="">  
Μπαταρία    
Τύπος μπαταριών 12V, VRLA  
Μέθοδος χρέωσης ABM τεχνολογία ή επιπλέον σώμα  
Αποζημίωση θερμοκρασίας Προαιρετικός  
Ονομαστική τάση μπαταριών (VRLA) 480 Β  
Ποσότητα μπαταριών 36 έως 44 φραγμοί. Η προεπιλογή είναι 40 φραγμοί  
Όριο ρευμάτων δαπανών Προεπιλογή 5A, διαμορφώσιμο μέγιστο 25A ανά UPM  
Ικανότητα έναρξης μπαταριών Ναι  
Επικοινωνίες    
Minislot 3 κόλποι επικοινωνίας  
Network/SNMP διεπαφή Ναι, προαιρετικός  
Τμηματικοί λιμένες Ενσωματωμένοι οικοδεσπότης και συσκευή USB  
Τυποποιημένοι λιμένες συνδετικότητας Λιμένες μίνι-αυλακώσεων για τις προαιρετικές κάρτες, τη συσκευή USB και τον οικοδεσπότη USB, το λιμένα rs-232 υπηρεσιών, παραγωγή ηλεκτρονόμων, 5 εισαγωγές συναγερμών οικοδόμησης και ένα αφιερωμένο OEB  
Εξαρτήματα    
 

MiniSlot γραφείο μπαταριών συνδετικότητας (Web/SNMP, ModBus/Jbus, ηλεκτρονόμος) εξωτερικό (EBC)

Παράλληλο γραφείο δεσμών (PTC)

Εξωτερικός συντήρησης παράκαμψης διακόπτης γραφείου μπαταριών διακοπτών (EMBS) εξωτερικός (EBCB)

 
Συμμόρφωση με τα πρότυπα    
Ασφάλεια IEC 62040-1  
EMC IEC 62040-2  
Απόδοση IEC 62040-3  

 

 

Αριθμός μερών Περιγραφή Εκτίμηση Διαστάσεις (WxDxH) χιλ. Καθαρό βάρος (κλ)
Ενότητα δύναμης ZY ενότητα δύναμης UPS 25kW (UPM) Uninterruptible 25KW 460 X 600 X 130 28
ZY-100kW πλαίσιο ZY πλαίσιο UPS 100kW, εσωτερική πίσω-τροφή 100KW ανώτατος 603 X 1013 X 1650 260
ZY-200kW πλαίσιο ZY πλαίσιο UPS 200kW, εσωτερική πίσω-τροφή, MBS 200KW ανώτατος 603 X 1013 X 2050 368

3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση 10Λόγω των συνεχών προγραμμάτων βελτίωσης προϊόντων, οι προδιαγραφές υπόκεινται στην αλλαγή χωρίς προειδοποίηση.

 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd 3 σε 3 έξω ΜΟΡΦΩΜΑΤΙΚΟ UPS 25 - 400 KW υψηλότερη ενέργεια ικανότητας υποστήριξης - αποταμίευση θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.